Drikke
Drikkemenu
(Alle drikkemenuer er inkl. isvand, vinmenu samt cocktailmenu kan fås alkoholfri)
Vinmenu 345,- (4 gl.)
4 tilpassede glas til Kokkenes menu:
1. Corte delle Calli, Prosecco, Italien.
2. Corte Guala, Chardonnay, Italien
3. Antico Casale, Nero d’Avola, Italien.
4. Le Bal de Papillons, Domaine Horgelus, Frankrig.
Eksklusiv Vinmenu 545,- (4 gl.)
1. Baron Albert, Jean de la Fontaine, “L’Éloquente”, Champagne, Frankrig.
2. Gabrielle Vivien, Bourgogne Chardonnay, Frankrig.
3. Alain Jaume, Les Champauvins, Frankrig.
4. Louis Eschenauer, Sauternes, Frankrig.
Cocktailmenu 275,- (4 gl.)
1. Nude and Naughty
2. The Roaring Twenties
3. The Old Apple
4. Sea You Later
Nögens menu 335,- (4 gl.)
1. Corte delle Calli, Prosecco, Italien.
2. BRØL, IPA.
3. Nic Rager, Pinot Noir, Frankrig.
4. Sea You Later
Saftmenu 295,- (4 gl.)
1. Stikkelsbær/Grøn te fra Rebæl
2. Æble/lys eg fra Rebæl
3. Blomme/Kirsebær fra Rebæl
4. Hindbær/Rabarber fra Rebæl
Vin & Bobler
Cocktails
Øl
Fadøl
1. Anarkist, Bloody Weissen …….. Lille 45,- / Stor 55,-
2. Anarkist, New England IPA ….. Lille 45,- / Stor 55,-
3. Anarkist, Tiny Titan …………….. Lille 45,- / Stor 55,-
4. Royal, økologisk Pilsner …….. Lille 40,- / Stor 50,-
5. Royal, økologisk Classic …….. Lille 40,- / Stor 50,-
6. Totdy, Vampire Crush ………… Lille 45,- / Stor 55,-
Flaske/dåse øl
1. BRØL, Pilsner 33 cl …………… 50,-
2. BRØL, IPA 33 cl ………………… 50,-
3. Schiøtz, Mørk Mumme ……. 55,-
Ædru
Isvand …. 20,-
Mocktails
1. Paloma …. gl. 85,-
TequilaISH, Lime, Sukkersirup, Grapesodavand
2. Primavera …. gl. 85,-
GinISH, limesaft, sukkersirup og Adelhardt hyldeblomstsaft
3. Red Dreams …. gl. 105,-
GinISH, Lime, Sukker, Rebæl Hindbær/Rabarber, Hindbær Kombucha
4. Wicked Wanda …. gl. 95,-
GinISH, citron, sukkersirup, Adelhardt rabarbersaft
Alkoholfri vin
1. Cava Mas Fi (bobler) …. gl. 75,-
2. Vendôme, Chardonnay, Spanien (Hvidvin) …. gl. 75,-
3. Vendôme, Merlot, Spanien (Rødvin) …. gl. 75,-
Øl
1. Anarkist Hazy IPA 0,5% …. 55,-
Saft fra Rebæl
1. Stikkelsbær/Grøn te fra Rebæl …. gl. 75,-
2. Æble/lys eg fra Rebæl …. gl. 75,-
3. Kirsebær/blommer fra Rebæl …. gl. 75,-
4. Hindbær/rabarber fra Rebæl …. gl. 75,-
Kombucha
1. Raw Culture Hyldeblomst …. 55,-
2. Raw Culture Hindbær …. 55,-
Saft og Sodavand
1. Adelhardt økologisk hyldeblomst …. 40,-
2. Adelhardt økologisk rabarbersaft …. 40,-
3. Faxe kondi / Faxe kondi free / Faxe Appelsin …. 38,-
4. Pepsi / Pepsi Max …. 38,-
Avec
Alle avecs er 5 cl.
1. Dansk; Great Dane Rum (10 års)…. 85,-
2. Dansk; Stauning Whiskey Rye…. 75,-
3. Mexicansk, fadlagret; 1800 Tequila Reposado…. 65,-
4. Dansk, økologisk; Sam & Frank Sambuca…. 30,-
5. Dansk, økologisk; Michael Bitter…. 25,-
6. Italiensk, håndplukkede ureter: Bordiga Monasticus Centum Herbis…. 35,-
7. Lavet på overskuds kaffe; Nögley’s…. 35,-
8. En hurtig en; B52, Slippery Nipple eller Blowjob…. 35,-
Konceptet bag Restaurant Nögen
Social Dining med fokus på at kokkerere madspild om til en unik smagsoplevelse, hvor ingen fremragende ingredienser går til spilde.
Restaurant Nögen tilbyder et inspirerende nyt koncept, som bygger på unikke kreationer af overskydende varer. Vores ambition er, at få den gode tanke om at undgå madspild til, at gå hånd i hånd med den gode madoplevelse.
Fakta
1.
Grøntsagerne er typisk 2 sortering eller overskudsvarer.
2.
Fisk er typisk bifangst eller andre arter.
3.
Kød er typisk en anden udskæring end dem man kender.
4.
Udover dette køber vi rigtig mange datovarer.
5.
Vores mål er 80% af de varer, vi serverer, er varer, der højst sandsynlig skulle have været kasseret.
Intentionen bag konceptet er minimalistiske, lækre og smagfulde madoplevelser, der bærer præg af sæsonens råvarer, og hvor der kræses om den enkelte ingrediens.
Lad tiden stå stille for en aften og læn dig tilbage, mens du bliver ført på en rejse af unikke smagsoplevelser og god stemning.
Vi glæder os til at forkæle dig med vores nyeste fund og sammensætning af menu.
Vi ønsker ikke at dømme ingredienserne på deres udseende!