Drikke
Drikkemenu
(Alle drikkemenuer er inkl. isvand, vinmenu samt cocktailmenu kan fås alkoholfri)
Vinmenu 345,- (4 gl.)
4 tilpassede glas til Kokkenes menu:
1. Corte Delle Calli, Prosecco, Valdobbiadene Superiore, Italien.
2. Alba Martin, Albariño, Rias Baixas, Spanien.
3. Nic Rager, Pinot Noir, Frankrig.
4. Le Bal de Papillons, Domaine Horgelus, Frankrig.
Eksklusiv Vinmenu 545,- (4 gl.)
1. Domaine Paul Schneider, Crémant d’Alsace, Frankrig.
2. Weingut Johannes Hörner, Sauvitage Trocken, Tyskland.
3. Rusden Vinery, Wildwood Cinsault, Australien.
4. Louis Eschenauer, Sauternes, Frankrig.
Cocktailmenu 275,- (4 gl.)
1. Nude n’ Naughty
2. Pumpkin Zest Sour
3. Pompeii
4. Espresso Martini
Nögens menu 335,- (4 gl.)
1. Corte Delle Calli, Prosecco Valdobbiadene Superiore, Italien.
2. Brøl, Pilsner-like
3. Nic Rager, Pinot Noir, Frankrig.
4. Espresso Martini
Saftmenu 295,- (4 gl.)
1. Stikkelsbær/Grøn te fra Rebæl
2. Æble/lys eg fra Rebæl
3. Blomme/Kirsebær fra Rebæl
4. Hindbær/Rabarber fra Rebæl
Vin & Bobler
Cocktails
Øl
Fadøl
1. Anarkist Bloody Weissen …….. Lille 45,- / Stor 55,-
2. Anarkist New England IPA ….. Lille 45,- / Stor 55,-
3. King’s County Brown Ale ……. Lille 45,- / Stor 55,-
4. Royal økologisk Pilsner …….. Lille 40,- / Stor 50,-
5. Royal økologisk Classic …….. Lille 40,- / Stor 50,-
6. Nørrebro Julebryg ……………… Lille 45,- / Stor 55,-
Flaske/dåse øl
1. BRØL Pilsner 33 cl …………… 50,-
2. BRØL IPA 33 cl ………………… 50,-
Ædru
Isvand …. 20,-
Mocktails
1. Paloma …. gl. 85,-
TequilaISH, Lime, Sukkersirup, Grapesodavand
2. Primavera …. gl. 85,-
RumISH, limesaft, sukkersirup og Adelhardt hyldeblomstsaft
3. Red Dreams …. gl. 105,-
GinISH, Lime Rebæl Hindbær/Rabarber, Danskvand
4. Wicked Wanda …. gl. 95,-
GinISH, citron, sukkersirup, brombæreddike og Adelhardt rabarbersaft
Alkoholfri vin
1. Vendôme (bobler) …. gl. 75,-
2. Vendôme, Chardonnay, Spanien (Hvidvin) …. gl. 75,-
3. Vendôme, Merlot, Spanien (Rødvin) …. gl. 75,-
Øl
1. Anarkist Hazy Zero Xmas 0,5% …. 55,-
Saft fra Rebæl
1. Stikkelsbær/Grøn te fra Rebæl …. gl. 75,-
2. Æble/lys eg fra Rebæl …. gl. 75,-
3. Kirsebær/blommer fra Rebæl …. gl. 75,-
4. Hindbær/rabarber fra Rebæl …. gl. 75,-
Kombucha
1. Raw Culture Hyldeblomst …. 55,-
2. Raw Culture Hindbær …. 55,-
Saft og Sodavand
1. Adelhardt økologisk hyldeblomst …. 40,-
2. Adelhardt økologisk rabarbersaft …. 40,-
3. Faxe kondi / Faxe kondi free / Faxe Appelsin …. 38,-
4. Pepsi / Pepsi Max …. 38,-
Avec
Alle avecs er 5 cl.
1. Dansk; Great Dane Rum (10 års)…. 85,-
2. Dansk; Stauning Whiskey Rye…. 75,-
3. Mexicansk, fadlagret; 1800 Tequila Reposado…. 65,-
4. Dansk, økologisk; Sam & Frank Sambuca…. 30,-
5. Dansk, økologisk; Michael Bitter…. 25,-
6. Italiensk, håndplukkede ureter: Bordiga Monasticus Centum Herbis…. 35,-
7. Lavet på overskuds kaffe; Nögley’s…. 35,-
8. En hurtig en; B52, Slippery Nipple eller Blowjob…. 35,-
Konceptet bag Restaurant Nögen
Social Dining med fokus på at kokkerere madspild om til en unik smagsoplevelse, hvor ingen fremragende ingredienser går til spilde.
Restaurant Nögen tilbyder et inspirerende nyt koncept, som bygger på unikke kreationer af overskydende varer. Vores ambition er, at få den gode tanke om at undgå madspild til, at gå hånd i hånd med den gode madoplevelse.
Fakta
1.
Grøntsagerne er typisk 2 sortering eller overskudsvarer.
2.
Fisk er typisk bifangst eller andre arter.
3.
Kød er typisk en anden udskæring end dem man kender.
4.
Udover dette køber vi rigtig mange datovarer.
5.
Vores mål er 80% af de varer, vi serverer, er varer, der højst sandsynlig skulle have været kasseret.
Intentionen bag konceptet er minimalistiske, lækre og smagfulde madoplevelser, der bærer præg af sæsonens råvarer, og hvor der kræses om den enkelte ingrediens.
Lad tiden stå stille for en aften og læn dig tilbage, mens du bliver ført på en rejse af unikke smagsoplevelser og god stemning.
Vi glæder os til at forkæle dig med vores nyeste fund og sammensætning af menu.
Vi ønsker ikke at dømme ingredienserne på deres udseende!