Drikke
Drikkemenu
(Alle drikkemenuer er inkl. isvand. Vin- og cocktailmenu kan fås alkoholfri)
Vinmenu 345,- (4 gl.)
4 tilpassede glas til Kokkenes menu:
1. Corte Della, Prosecco, Italien
2. Johannes Hohner, Sauvitage, Tyskland
3. Nic Rager, Pinot Noir, Frankrig
4. Grand De Joy, Petit Manseng, Frankrig
Eksklusiv Vinmenu 545,- (4 gl.)
4 tilpassede glas til Kokkenes menu:
1. Jean De La Fontain, Champagne, Frankrig
2. Helmuth Maglock, Grüner Vetliner, Østrig
3. Domaine Pardon, Gamay, Beaujolais Frankrig
4. Louis Eschenauer, Sauternes, Frankrig
Cocktailmenu 325,- (4 gl.)
1. Tiki Marla – Forfriskende og syrlig
2. Nude N’ Naughty – Sød og læskende
3. En Rød Én – Karamelliseret og frisk
4. Harvest Moon Martini – Sød og anderledes
Nögen’s Menu 335,- (4 gl.)
1. Robert J. Mur, Cava, Spanien
2. BRØL, IPA
3. Nic Rager, Pinot Noir, Frankrig
4. Espresso Martini – Sød og cremet
Saftmenu 295,- (4 gl.)
1. Stikkelsbær/Grøn te fra Rebæl
2. Æble/Lys eg fra Rebæl
3. Blomme/Kirsebær fra Rebæl
4. Hindbær/Rabarber fra Rebæl
Det er muligt at bytte en af safterne ud med en Kombucha, henvend jer ved en tjener.
Vin & Bobler
Cocktails
Øl
Fadøl
1. Anarkist Bloody Weizen ……….. Lille 45,- / Stor 55,-
2. Royal økologisk pilsner ………. Lille 40,- / Stor 50,-
3. Royal økologisk classic ……….. Lille 40,- / Stor 50,-
4. Anarkist New england Ipa …… Lille 45,-/ Stor 55 ,-
5. Nørrebro Julebryg ……………….. Lille 45,-/Stor 55,-
Dåseøl
3. Anarkist Hazy IPA 0,5% ……………… 55,-
4. Anarkist Hazy Zero Xmas 0,5% ……..55,-
5. BRØL (IPA eller Pilsner) ……………… 45,-
Ædru
Isvand …. 20,-
Mocktails
1. Paloma …. gl. 85,-
TequilaISH, Limesaft, Sukkersirup og Pink Grapesodavand
2. Primavera …. gl. 85,-
GinISH, Limesaft, Sukkersirup og Adelhardt hyldeblomstsaft
3. Pirates Picking Apples …. gl. 95,-
RumISH, Limesaft, Æblesirup, Æggehvider og Gingerbeer
4. Wicked Wanda …. gl. 95,-
GinISH, Citronsaft, Sukkersirup og Adelhardt rabarbersaft
Alkoholfri vin
1. Alkoholfri, Vendôme (Bobler) …. gl. 85,-
2. Vendôme, Chardonnay, Spanien (Hvidvin) …. gl. 85,-
3. Vendôme, Merlot, Spanien (Rødvin)…. gl. 85,-
Øl
1. Anarkist Hazy IPA 0,5%….. gl. 55,-
2.Anarkist Mighty Mild 0,5% ……gl. 55,-
Saft fra Rebæl
1. Stikkelsbær/Grøn te fra Rebæl …. gl. 75,-
2. Æble/lys eg fra Rebæl …. gl. 75,-
3. Kirsebær/blommer fra Rebæl …. gl. 75,-
4. Hindbær/rabarber fra Rebæl …. gl. 75,-
Kombucha
1. Raw Culture Hyldeblomst …. 55,-
2. Raw Culture Hindbær …. 55,- – DSV UDSOLGT
Saft og Sodavand
1. Adelhardt økologisk hyldeblomst…. 40,-
2. Adelhardt økologisk rabarbersaft …. 40,-
3. Faxe kondi / Faxe kondi free /Faxe Kondi Appelsin …. 38,-
4. Pepsi / Pepsi Max …. 38,-
Avec
Alle avecs er 5 cl.
1. Dansk; Great Dane Rum (10 års) …. 85,-
2. Dansk; Stauning Whiskey Rye…. 75,-
3. Irsk; Bushmills Singlemalt Wiskey (16 års) …. 85,-
4. Amerikansk, fadlagret; Bulleit Bourbon Whiskey (1o års) …. 85,-
5. Amerikansk; Pikesville Straight Rye Whiskey …. 75,-
6. Mexicansk; Abasolo Whiskey (Lavet på Majs) …. 75,-
7. Dansk, økologisk; Sam & Frank Sambuca…. 30,-
8. Dansk, økologisk; Michael Bitter …. 25,-
9. Italiensk, håndplukkede urter: Bordiga Monasticus Centum Herbis …. 35,-
10. En hurtig en; Bailey, B52, Slippery Nipple eller Blowjob …. 35,-
Konceptet bag Restaurant Nögen
Social Dining med fokus på at kokkerere madspild om til en unik smagsoplevelse, hvor ingen fremragende ingredienser går til spilde.
Restaurant Nögen tilbyder et inspirerende nyt koncept, som bygger på unikke kreationer af overskydende varer. Vores ambition er, at få den gode tanke om at undgå madspild til, at gå hånd i hånd med den gode madoplevelse.
Fakta
1.
Grøntsagerne er typisk 2 sortering eller overskudsvarer.
2.
Fisk er typisk bifangst eller andre arter.
3.
Kød er typisk en anden udskæring end dem man kender.
4.
Udover dette køber vi rigtig mange datovarer.
5.
Vores mål er 80% af de varer, vi serverer, er varer, der højst sandsynlig skulle have været kasseret.
Intentionen bag konceptet er minimalistiske, lækre og smagfulde madoplevelser, der bærer præg af sæsonens råvarer, og hvor der kræses om den enkelte ingrediens.
Lad tiden stå stille for en aften og læn dig tilbage, mens du bliver ført på en rejse af unikke smagsoplevelser og god stemning.
Vi glæder os til at forkæle dig med vores nyeste fund og sammensætning af menu.
Vi ønsker ikke at dømme ingredienserne på deres udseende!