Drikkemenu

(Alle drikkemenuer er inkl. isvand. Vin- og cocktailmenu kan fås alkoholfri)

Vinmenu 345,- (4 gl.)

4 tilpassede glas til Kokkenes menu:

1. Cava Robert J. Mur, Semi Sec, Spanien
2. Le Jaja De Jau, Sauvignon Blanc, Frankrig
3. Nic Rager, Pinot Noir, Frankrig
4.Grans de Joie, Petit Manseng, Frankrig

Eksklusiv Vinmenu 545,- (4 gl.)

4 tilpassede glas til Kokkenes menu:

1. Cremant d’Alsace, Chardonnay, Frankrig
2. Saint Bris, Sauvignon Blanc, Frankrig
3. Chiroubles, Gamay, Frankrig
4.Vista Alegre Late Bottled Vintage Port, Portugal

Cocktailmenu 325,- (4 gl.)

1. Love in the Woods – Forfriskende og syrlig
2. Pompeii – Syrligsød og frisk
3. Cherry Amore – Karamelliseret og rund
4. Apple Paradise – Sød og cremet

Nögen’s Menu 335,- (4 gl.)

1. Cava Robert J. Mur, Semi Sec, Spainen
2. BRØL, Hazy IPA – Dansk produceret økologisk IPA 
3. Nic Rager, Pinot Noir, Frankrig
4. Espresso Martini – Sød og cremet

Saftmenu 295,- (4 gl.)

1. Stikkelsbær/Grøn te fra Rebæl
2. Æble/Lys eg fra Rebæl
3. Blomme/Kirsebær fra Rebæl
4. Hindbær/Rabarber fra Rebæl

Det er muligt at bytte en af safterne ud med en Kombucha, henvend jer ved en tjener.

Vin & Bobler5

Cocktails5

Øl

Fadøl

1. Anarkist Bloody Weizen ……….. Lille 45,- / Stor 55,-

2. Royal økologisk pilsner ………. Lille 40,- / Stor 50,-

3. Royal økologisk classic ……….. Lille 40,- / Stor 50,-

4. Anarkist New england Ipa …… Lille 45,-/ Stor 55 ,-

5. Nørrebro Brown Ale ……………….. Lille 45,-/Stor 55,-

 

Dåseøl

3. Anarkist Hazy IPA 0,5% ……………… 55,-

4. Anarkist Mighty Mild Ale 0,5% ……..55,-

5. BRØL (IPA eller Pilsner) ……………… 45,-

6. Anakist Hazy IPA XMAS 0,5% ………………55,-

Ædru

Isvand …. 20,-

Vand med bobler…. 30,-

Mocktails

1. Red Dreams …. gl. 95,-
GinISH, Limesaft, Sukkersirup, Rebæl m, Hindbær/Rabarber og Raw Culture Hindbær Kombucha
2. Primavera …. gl. 85,-
GinISH, Citronsaft, Sukkersirup og Adelhardt Hyldeblomstsaft
3. Wicked Wanda…. gl. 95,-
GinISH, Sukkersirup, Citronsaft og Adelhardt Rabarbersaft
4. Pirates Picking Apples …. gl. 105,-
RumISH, Limesaft, Æblesirup, Æggehvider og Gingerbeer

Alkoholfri vin

1. Alkoholfri, Vendôme (Bobler) …. gl. 85,-
2. Vendôme, Chardonnay, Spanien (Hvidvin) …. gl. 85,-
3. Vendôme, Merlot, Spanien (Rødvin)…. gl. 85,-

Øl

1. Anarkist Hazy IPA 0,5%….. gl. 55,-
2.Anarkist Mighty Mild 0,5% ……gl. 55,-

Saft fra Rebæl

1. Stikkelsbær/Grøn te fra Rebæl …. gl. 75,-
2. Æble/lys eg fra Rebæl …. gl. 75,-
3. Kirsebær/blommer fra Rebæl …. gl. 75,-
4. Hindbær/rabarber fra Rebæl …. gl. 75,-

Kombucha

1. Raw Culture Hyldeblomst …. 55,-
2. Raw Culture Hindbær …. 55,-

Saft og Sodavand

1. Adelhardt økologisk hyldeblomst…. 40,-
2. Adelhardt økologisk rabarbersaft …. 40,-
3. Faxe Kondi / Faxe Kondi free /Faxe Kondi Appelsin …. 38,-
4. Pepsi / Pepsi Max …. 38,-

Avec

Alle avecs er 5 cl.

1. Dansk; REST Snaps …. 35,- 

2. Dansk; Great Dane Rum (10 års) …. 85,-

3. Dansk; Stauning Whiskey Rye …. 75,- – DSV UDSOLGT

4. Irsk; Bushmills Singlemalt Wiskey (16 års) …. 85,-

5. Amerikansk, fadlagret; Bulleit Bourbon Whiskey (1o års)  …. 85,-

6. Amerikansk; Pikesville Straight Rye Whiskey …. 75,-

7. Mexicansk; Abasolo Whiskey, 100% Majs …. 75,-

8. Dansk, økologisk; Sam & Frank Sambuca…. 30,-

9. Dansk, økologisk; Michael Bitter …. 25,-

10. Italiensk, håndplukkede urter: Bordiga Monasticus Centum Herbis …. 35,-

11. En hurtig en; Bailey, B52, Slippery Nipple eller Blowjob …. 35,-

Konceptet bag Restaurant Nögen

 

Social Dining med fokus på at kokkerere madspild om til en unik smagsoplevelse, hvor ingen fremragende ingredienser går til spilde.

Restaurant Nögen tilbyder et inspirerende nyt koncept, som bygger på unikke kreationer af overskydende varer. Vores ambition er, at få den gode tanke om at undgå madspild til, at gå hånd i hånd med den gode madoplevelse.

Fakta
1.
Grøntsagerne er typisk 2 sortering eller overskudsvarer.
2.
Fisk er typisk bifangst eller andre arter.
3.
Kød er typisk en anden udskæring end dem man kender.
4.
Udover dette køber vi rigtig mange datovarer.
5.
Vores mål er 80% af de varer, vi serverer, er varer, der højst sandsynlig skulle have været kasseret.

Intentionen bag konceptet er minimalistiske, lækre og smagfulde madoplevelser, der bærer præg af sæsonens råvarer, og hvor der kræses om den enkelte ingrediens.

Lad tiden stå stille for en aften og læn dig tilbage, mens du bliver ført på en rejse af unikke smagsoplevelser og god stemning.

Vi glæder os til at forkæle dig med vores nyeste fund og sammensætning af menu.

Vi ønsker ikke at dømme ingredienserne på deres udseende!

 

// Team Nögen